Hongkong       Macao        Kiina        Vietnam        Kambodža        Laos        Thaimaa        Malesia

perjantai 13. maaliskuuta 2009

Sukeltelua ja kirjoja

Täällä saarella kuluu aika kyllä oikein mukavasti, ja yllättävän hyvin ollaan sopeuduttu rantalomailuun. Simolla tosin ei juurikaan oo ollut aikaa löhöilyyn, sillä se on ollut sukeltamassa melkein joka päivä ja on tälläkin hetkellä tutustumassa yösukelluksen ihmeelliseen maailmaan. Kivaa on kuulemma ollut ja päivällä se kohtasi muun muassa tosi ison kilpikonnan ja muutenkin on kuulemma oikein jännää. Mää koitan koko ajan aktiivisesti unohtaa, että se on parhaillaan jossain 20 metrin syvyydessä, koska ajatus ei ole kovin mukava.

Mutta ei sillä, etteikö mullakin ois jännää! Tänään esimerkiksi hukkasin huoneen avaimet rantahietikkoon. Menin aivan tolaltani. Noin 10 minuutin intensiivisen kaivelun jälkeen avaimet onneksi löytyi. Muutenkin on ollut mukavaa, kun olen saanut rauhassa lukea kirjoja niin paljon kuin vain ikinä ehdin. Kaikkialle levittäytyvistä ruotsalaisista on se ilo, että ne jättää jälkeensä paljon kirjoja, joten mun lomalukeminen on ollut oikein hyvin turvattu.

Täällä saarella on ihan hurjan paljon kissoja! Meillä on jo monta kissaystävää. Rakkain uusista ystävistämme on tän majapaikan tyttökissa, joka meidän tänne tullessa oli viimeisillään raskaana. Me ruokittiin sitä tonnikalalla ja pidettiin kuin kukkaa kämmenellä ja niiiiin kovasti toivottiin, että se tulisi sitten meidän luo synnyttämään. Mää oon nimittäin Simolle tosi kateellinen, koska niiden kissa synnytti aikoinaan Simon sänkyyn, ja mää en oo koskaan kokenut mitään vastaavaa. Mutta ei auttanut tonnikalat ei, sillä se meni sitten naapurimökin italialaisen fabion luo synnyttämään. Niin epistä! Kyseessä ei tosin ollut mikään innolla odotettu iloinen perhetapahtuma, sillä pahvilaatikko pentuineen katosi majapaikan omistajan mukana hyvin nopeasti, eikä pentuja ole enää näkynyt. Tuore äiti sen sijaan palasi eilen illalla meidän kuistille roikkuvan mahansa kanssa, ja me ollaan yritetty parhaamme mukaan lohduttaa ja helliä sitä :(

Maanantaina jatketaan kohti Singaporea, josta sitten torstain ja perjantain välisenä yönä toivottavasti päästään turvallisesti kotimatkalle! Vähän alkaa jo olla haikea fiilis, kun matka alkaa olla loppusuoralla, mutta on kotiinpaluukin jo ihan mukava ajatus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti