Hongkong       Macao        Kiina        Vietnam        Kambodža        Laos        Thaimaa        Malesia

torstai 12. helmikuuta 2009

Erilaisia aktiviteetteja tällä kertaa

Ei me sitten päästykään rauhottunein mielin suunnittelemaan lähipäivien ohjelmaa, sillä nyt on täytynyt keskittyä sairastamiseen. Mulla oli koko eilisen päivän jotenkin oksettava olo, mutta ajattelin sen johtuvan edellisenä päivänä otetusta Lariamista, josta on muutamalla edellisellä ottokerralla tullut vähän huono olo. Aattelin sitten kuitenkin varulta mitata kuumeen ja mulla oli kuumetta! Tämä on sikäli ihmeellistä, että edellisen kerran mulla on ollut kunnolla kuumetta viidennellä luokalla, ja normaalisti lämpö on noin 35 ja nyt sitä oli 38 astetta. Tästä häkeltyneenä ajateltiin varuulta käydä lääkärissä, koska kuitenkin oltiin malaria-alueelta tulossa. Sairaala oli kyllä tosi hieno ja varmasti ihan samaa tasoa kuin Suomessa. Kiltti lääkäritäti mittaili verenpainetta ja kuumetta ja totesi lopulta, ettei kyseessä ole mikään vakava tauti, vaan varmaan lähinnä vaan ruokamyrkytys, nestehukka tai muu sellainen. Sain kuitenkin antibiootteja mukaan, ja nyt onkin sitten vietetty hiljaiseloa. Mielenkiintoista oli kyllä nähdä thaimaalainen sairaala. Eilisilta meni oksentaessa ja se oli kyllä oikein mukavaa, koska olo parani heti huomattavasti. Tänään on ollut jo vähän parempi olo ja koitettiin käydä syömässä, mutta mun piti kipittää takaisin hotellille oksentamaan. Mutta onhan se hienoa, etta Suomesta raahatuille elektrolyyttiliuoksille tulee jotain käyttöä, eikä kuitenkaan ole mikään ihan karsea olo.

Vaihdettiin tänään aamulla majapaikkaa vähän viihtyisämpään, niin on mukavampaa sairastaa. Täällä on jopa uima-allas, eikä hintaa ole kuin 8 euroa. Ja meidän oven edessä on taas oma kissa! Simo kävi myös testaamassa thaimaalaisen parturin, ja lopputulos on samanlainen kuin aina ennenkin. Ei siis mitään radikaalia uutta tyyliä. Nyt täytyy varmaan jatkaa makoilua!

6 kommenttia:

  1. Heippa!

    Toivottasti vatsapöpö jättää sinut pian rauhaan. Ikävää. Mutta se taitaa kyllä olla niin, että harvat selviää noin pitkästä reissusta ilman mitään terveysriesoja. Chiang Maissa (kirjoitettiinkohan se näin)...no joka tapauksessa...ainakin siellä oli motskarimatkan päässä norsufarmi, jossa me Pasin kanssa käytiin. Se oli jonkinlainen suojakoti tms. Enpä nyt tiedä oliko se niin ihmeellinen, mutta tuli nyt mieleen. Mutta jos menette sinne varokaa niitä norsuja. Ne on aika röyhkeitä ja sieppailevat ihmisten käsistä ainakin ruokaa :)

    Tänne ei kummempia. Tulin luennolta ja yritän motivoitua kirjoitushommiin...Joonatan pohdiskeli joku päivä "voisinko minä leikkiä Heidin ja Simon kanssa jotakin mielenkiintoista leikkiä". Arvelin, että kyllä se varmaan passaa sitten, kun tulette :)

    Mukavaa matkan jatkoa!

    Hanna

    VastaaPoista
  2. Ai niin Simo...

    Olenkohan muistanut varoittaa sinua sukellusreissujen vaaroista? Katselimme Pasin kans viime viikonloppuna "toimintatrilleriä" (oli muuten tosi hidastempoinen ja tylsän puoleinen) kahdesta sukeltajasta, jotka unohdettiin avomerelle. Hait kävi aina välillä näykkimässä ja muuta mukavaa. Pohjautui tositapahtumiin. Jotta olehan varovainen,ettet jää kyydistä, jos menet Thaimaassa sukeltamaan :) Mukavaa kun tiedän teidän arvostavan ohjeitani :) Tuntee itsensä oikein tarpeelliseksi...

    T. Hanna

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti tauti katoaa pian! kurjaa tuollainen oksentelu :) hali!
    Uskomatonta tuo simon aktiivisuus parturissa käymisessä! oletko sinä uskaltautunut? :)
    -elina-

    VastaaPoista
  4. Hei ja pikaista parantumista; onneksi pienistä taudeista. Muistakaa nesteytys kuumassa, paljon juotavaa... Ihanaa, kun teidän kamera bongaa söpöjä kisuja. (myös muita kohteita). Harmi se oleskelulupa Thaimaan puolella, mutta Malesiassa on yhtä mahtavaa ja mukavaa.. (kaverit kertoivat). Täällä alkais olla kivat ulkoilukelit (hiihto, mäenlasku, ym. ulkoilu). Hyvää ystävänpäivää teille sinne sekä kaikille blogin lukijoille! Terv. maalaistäti

    VastaaPoista
  5. No hei taas! terveisiä täältä Saarijärveltä!
    Ei kuulu kummempiatänne, Ollin ja Annan kyydissä pääsin eilen kotiin. Täällä on tosiaankin meilläkin jo nuo peltoladut tehtynä, Eero niitä ahkerasti käyttää. Toivottavasti Heidi olet jo paremmassa kunnossa!Onhan se vatsatauti tosi kurjaa, mutta se kuulunee ainakin kerran sairastaa tuollaisella reissulla. Oikein hyvää ystäväpäivää teille, maalaistädille ja jokaiselle tämän palstan lukijalle! t. Liisa

    VastaaPoista
  6. Hellurei!
    Toivottavasti vatsapöpöt sun muut häipyy ja samalla vastustuskyky lisääntyy. Vatsatautia ja flunssaa on täälläkin liikkeellä. Itse taistelin koko viime viikon flunssaa vastaan. Eilen kotiuduin todella talvisesta Iisalmesta (Jyväskylän seutuun verrattuna) ja ilmeisesti nyt jännityksen lauetessa sitten olen tulossa todella kipeeksi.
    Viime viikko oli antoisa mutta aika raskas. Ihmiset oli ihania ja kurssihan ei tavallaan lopu tähän, koska meillä on nyt oma verkkoyhteisö jossa tulee koko ajan lisätehtäviä, voimme olla yhteydessä toisiimme ja tapaamme taas elokuussa samassa paikassa.
    Pauli nautti viikosta kun sai soitella kotona kitaraa sydämensä kyllyydestä vahvistimet täysillä.
    Mutta ihanaa olla kotona! Minusta ei noin pitkille reissuille olisikaan enää, niin kuin te olette. Olen jo ihan poikki tästä vajaasta viikosta.
    Hyvä että reissaatte nyt kun teillä on energiaa ja vapautta. Matkustaminen voi sitten olla teille helpompaa vielä vanhoilla päivilläkin kun nyt sen opitte. Eli sen minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa...
    Mutta toivottavasti vastoinkäymiset on nyt joksikin aikaa voitettu ja voitte jatkaa mukavaa matkaanne!
    Hyvää Ystävänpäivää kaikille lukijoille!

    VastaaPoista