Hongkong       Macao        Kiina        Vietnam        Kambodža        Laos        Thaimaa        Malesia

tiistai 13. tammikuuta 2009

Aamulla Huessa

Turvallisesti päästiin perille törmäämättä yhteenkään puhveliin. Bussi toi meidät ihan keskeisimmälle alueelle ja näin oli näppärää lähteä metsästämään hotellia. Pienen tinkimisen jälkeen saatiin 3,50€/yö hotellihuone tästä keskustasta. Tuo hinta siis huoneesta eikä henkilöstä. Oikein mukava huone isoilla ja pehmeillä sängyillä ym. Suihku, tv, jääkappi, ilmastointi... Kello on nyt kahdeksan aamulla. Yöbussissa nukuttiin 12 tuntia, joten varsin pirteä olo on vaikka kyyti olikin taas kuoppainen ja minulla jalkatila oli vähän ahdas. Parempi tämä yöbussi oli kuitenkin, kuin Kiinassa ottamamme. Huessa ajattelimme olla vain 2 yötä sillä tekee mieli päästä pian jonnekin rauhalliseen kohteeseen. Kaupunkeja on nähty tarpeeksi nyt vähäksi aikaa ja olisi mukavaa löytää joku lämpöinen ja rauhallinen paikka, jossa voisi pötkötellä. Taidanpa siis suikata suihkuun ja sitten voisimme lähteä ihmettelemään tätä paikkaa. Vielä en tiedä tästä paikasta yhtän mitään, joten saa nähdä mitä täältä löytyy :)

5 kommenttia:

  1. Moi!
    Te etenette joutuisasti! Tuo välityspalkkio kuulostaa kyllä huijaukselta, vaikka kuinka olisi ollut rahanvaihtopiste. Ainakin joissain maissa on yleisessä tiedossa luotettavat vaihtoketjut ja muissa tietämättömät menettää rahansa sanoo nimimerkki "kokemusta on". Mutta turhapa sitä nyt on jäädä murehtimaan!
    Ihanaa että pääsitte turvallisesti perille Hueen!
    Meille tulee kohta alakerran Tuulia kylään ja Joonatan menee vasta myöhemmin hoitoon.
    Me muuten on tutkittu Jonden kans vesipuhvelin kuvaa netistä. Matkanne on siis monella tapaa opettavainen.

    Leppoisaa jatkoa!
    T. Hanna

    VastaaPoista
  2. Moikka, kyllä teillä tuo reissuvauhti on kiivasta, todella voisitte asettua johonkin paikkaan pitemmäksi aikaa lepäämään. minulla nämä vapaapäivät menee selatessa näitä teidän juttuja, niin mielenkiintoisia ne ovat. Teidän blogilla on varmaan todella monta aktiivilukijaa (olen jakanut osoitetta Simon luvalla) ja kaikkia tuntuu kiinnostavan, sillä niin hyviä nämä teidän jutut ovat. Jatkakaa samaan malliin (toivottavasti jaksatte), sillä me kaikki olemme mukana teidän matkalla, vaikkei ihan siellä aasiassa saakka, niin muuten matkajutuissa mukana. Hauskaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Tervehdys taas! Joo, minäkin olen "hommannut" teille lukijoita. Muistan kuinka se Paavon blogikin oli kiinnostavaa luettavaa, saati sitten nyt tämä.Kovasti kytätään teidän päivityksiä ja ollaan hengessä mukana koko ajan.
    Tänne ei kuulu ihmeitä, liukas keli ja lämmin sää.Jospa tästä pian kevät koittaisi. Haleja ja terkkuja lähettää Liisa- äiti

    VastaaPoista
  4. Joo, Hanna ja äiti voi ainaskin kuvitella kuinka raskaasti mää otan tollaset rahalliset tappiot... :) Oli se kyllä kumma juttu, mutta koko Hanoissa ei pystynyt vaihtamaan Kiinan rahaa kuin kahdessa paikassa, joten toki meitä ryöstettiin... Pakko niistä oli kuitenkin eroon päästä, ja ei se tainnut ihan 50 olla kuitenkaan se tappiosumma. Koitan nyt kuitenkin toipua henkisesti tästä raskaasta tappiosta! Joonatanille oikein rakkaita terveisiä, on sinua tosi kova ikävä!

    VastaaPoista
  5. Ihanaa, että saatte hieman hengähtää ja ottaa rauhassa siellä. 50e varmaan harmittaa, mut miettikää, miten hyvänhintanen tuo huone on!!!!
    Koulu tosiaan on alkanu ja Turussa on taas kovin lauhaa, reilusti plussan puolella sää. Siellä on varmaan ihan lämmin.. voisin kuvitella.
    Tänään niin harmittelin, kun olisi tehnyt mieli höpöttä Heidin kanssa puhelimessa.. No mutta onneksi, edes näin pystyn seuraamaan liikkeitänne!
    Pitäkää hauskaa ja nautiskelkaa elosta!!

    VastaaPoista