Hongkong       Macao        Kiina        Vietnam        Kambodža        Laos        Thaimaa        Malesia

tiistai 10. helmikuuta 2009

15 päivän oleskelulupa

Thaimaassa ollaan ja odotetaan kyydin lahtoa Chiang Maihin. Viime joulukuussa onkin yllattaen tullut muutoksia naihin maahantulokaytantoihin, eika rajanylityspaikoilta saa enaa muutakuin 15 paivan oleskelulupia. Lentokentalta olisi saanut 30 paivaa. Nyt onkin siis probleema, kun haluaisimme olla taalla hieman pidempaan, kuin vain 15 paivaa. Pitaa yrittaa keritessaan googlettaa, mika olisi paras tapa saada lisaa matka-aikaa.

2 kommenttia:

  1. Heippa!

    Kiva, että pääsitte turvallisesti perille! Kai te nyt jotenkin saatte jatkoaikaa! Eikö sitten voi hakea vaikka viisumia? Tai käytte jonkun naapurimaan puolella uudestaan kääntymässä, niin saatte lisäaikaa. Toivottavasti asia hoituu, koska onhan se kurja, jos Thaimaassa oloaika jää väkisin lyhyeksi!Tänne ei ihmeempiä. Pitäis kirjoittaa esseetä radikaalista kasvatuksesta. Innostavaa :) No kyllä se tästä. Jotenkin vaan on tosi laiska olo. Teitä on ikävä!
    t. Hanna

    VastaaPoista
  2. Juuri näin kuten edellisessä viestissä sanottiin. Tuo 30d->15d rajalta muuttui juuri vuoden vaihteessa, enkä muistanut siitä teille sanooa. Ainoa mahdollisuudet on joko hypätä rajan yli 15 päivän välein (tätä voi tehdä loputtomasti), tai sitten hakea se 2kk turistiviisumi. Viisumin saa varmaan joka maasta yhden yön odotusajalla, eikä siitä ilmeisesti tarvitse maksaa nykyään mitään. Jos tarvitsee niin se maksaa n. 25e/nuppi.
    -nilster

    VastaaPoista