Hongkong       Macao        Kiina        Vietnam        Kambodža        Laos        Thaimaa        Malesia

perjantai 30. tammikuuta 2009

Vang Vieng ja melkein oma kissa

Nyt ollaan taitettu huisin monta kilometria yhden vuorokauden sisalla. Yobussilla ajeltiin ensin Vientianeen, jonne saavuttiin aamulla kuudelta. Ei kuitenkaan jaaty sinne, kun sita ei kukaan ihmeemmin ole ylistanyt ja muutenkin kaupunkeja on jo nahty talla reissulla ja niita on viela edessakin. Jatkettiin siis heti aamulla paikallisbussilla Vang Viengiin, jonne matka kesti nelisen tuntia. Matka oli muuten mukava, mutta alkumatkan ilma oli sakeana hyttysia, niilla ilmeisesti oli joku pesa bussissa. Perilla loydettiin taas mukava bungalovi, jossa mukavinta on ehdottomasti parvekkeella loikoileva kissa! Sopoyden lisaksi se ehka syo kaikki otokat! Viela ei ole ehditty tutustua paikkaan, mutta lammin taallakin on ja vuoria nakyy. Nyt mennaan syomaan, palataan asiaan myohemmin!

2 kommenttia:

  1. Teidän pitää kokeilla sitä.. tubing.. "rengaskelluntaa" mistä Vang Vieng on kuuluisa. Siinä on yks aktiviteetti, minkä itse ainakin haluaisin kokea! :) Sattuu muuten kaverit olemaan kans parasta aikaa siellä, mikäli oikein ymmärsin.

    Jeps, pärjäilkää! :)

    VastaaPoista
  2. Hei!
    Se on nyt helmikuun 1. päivä ja sunnuntai. Siellä Vang Viengissä ilmeisesti aika kuluu rattoisasti. Minkä kokoinen paikka se Vang Vieng on?
    Täällä on mukavan talvinen sää. Aamulla n. 10 pakkasastetta. Luntakin on ihan sopivasti, että talviset harrasteet onnistuu. Itse en ole saanut suksia jalkaan tänä talvena, mutta muuten olen tuolla lumessa tarponut. Pauli ja Janne lähti just luistelemaan ja lupasin tehdä ruokaa sillä aikaa. Itse kävin tunnin lenkillä Ticon kanssa jo aamutuimaan.
    Toivottavasti teillä on kaikki hyvin ja matkanne jatkuu mukavasti.

    VastaaPoista